jó, ha tudja

2021.04.30. 11:00

Van még bölcsődei hely Perkátán

A Perkátai ÁMK Bölcsődébe a 2021/2022. nevelési évre meghirdetett beiratkozási időpontokban a még érvényben lévő járványügyi vészhelyzetre tekintettel elsősorban az online beíratás lehetősége vehető igénybe!

perkata.hu

Bölcsődei férőhelyen való elhelyezés iránti igényüket a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, a szülők/törvényes képviselők munkáltatói igazolásainak csatolásával és e-mailben a [email protected] címre való megküldésével tehetik meg.

A bölcsődébe történő felvételhez szükséges, a jogosultságot igazoló egyéb dokumentumok, igazolások bemutatása (a gyermek születési anyakönyvi kivonata, a gyermek és szülők személyes adatait, lakcímét igazoló hatósági igazolványok, gyermek társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó hatósági bizonyítvány, munkáltatói jövedelemigazolások) a későbbiekben, a felvételt megelőző 15 napon belül, személyesen történik.

A jelentkezés feltételeiről bővebb információ a 06-20-239-0172 telefonszámon kérhető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!