Helyi kék hírek

2024.02.25. 19:00

A dunaújvárosi tűzoltók is segítettek a mentéseknél

Több helyszínen több gépkocsi karambolozott a ködben február 25-én reggel az M7-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán. A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek - tájékoztatta szerkesztőségünket Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, szóvivő.

Duol.hu

A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros irányában, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok. A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a pétfürdői, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Tűzoltó Egyesült tagjai vonultak ki a balesetekhez. A Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett az egységek áramtalanították a járműveket, és tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult. A karambolok miatt több tucat autó a sztrádán rekedt, ezeket visszafordították, és tűzoltói felvezetéssel kísérték le az autópályáról. A mentésben negyven hivatásos és önkéntes tűzoltó vett részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában