Rendőrség

2024.02.07. 15:00

Tabuk nélkül

A kiberbűnözésről, a fiatalokat online térben érintő erőszakos bántalmazásról, az iskolai erőszak megelőzésének és kezelésének lehetőségeiről is szó esett az Iszkaszentgyörgyön megtartott prevenciós programon, adta hírül honlapján a rendőrség.

Duol.hu

Forrás: police.hu

Galgóczy Ildikó és Dér Tibor r. századosok, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei február 5-én az Iszkaszentgyörgyi Általános Iskolában tanuló felső tagozatos diákoknál vendégeskedtek. A rendőrség prevenciós munkatársai interaktív tanóra keretein belül ismertették a jelenlévő tanulókkal az iskolai zaklatás és erőszak jellemző elkövetési magatartásait. A fiatalok a rendőrség munkatársaival közösen, kötetlen formában beszélgettek az online térben fiatalok sérelmére elkövetett jogsértésekről és azok megelőzésének lehetőségeiről, a felelősségteljes és biztonságos internethasználat fontosságáról – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában