Rendőrség

2024.02.03. 10:30

Nem portyázik tovább

A gárdonyi rendőrök ötrendbeli lopás bűntett és más bűncselekmények miatt jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben folytatott nyomozást fejeztek be - közölte honlapján a rendőrség.

Duol.hu

Forrás: police.hu

A gárdonyi rendőrök ötrendbeli lopás bűntett és más bűncselekmények miatt jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben folytatott nyomozást fejeztek be.

Amint arról korábban beszámoltunk, 2023 márciusában büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon egy Ercsiben történt lopás és annak kísérlete miatt. Az egyenruhásoknak néhány órán belül sikerült az elkövetőt azonosítani és elfogni, akit őrizetbe vettek, majd a bíróság letartóztatta.

A gárdonyi nyomozókhoz akkor sorra érkeztek hasonló bűncselekményekről bejelentések és egyéb információk. Azok helyszínén végzett szemlék és adatgyűjtések eredményeként rövid időn belül kiderült, hogy valamennyi ugyanahhoz a gyanúsítotthoz köthető. A tolvaj éjszakánként Ercsi utcáit járta, és találomra kiszemelt lakóingatlanokba vagy melléképületekbe hatolt be, ahonnan mindent vitt, amit csak tudott. A rendőrök a bűncselekmények elkövetéséből származó valamennyi értéket megtalálták, így a lopási kár megtérült.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai a 38 éves gyanúsítottal szemben indult nyomozásban összegyűjtött bizonyítékok alapján a vádemelést megalapozottnak látják, így az iratokat az ügyészségnek továbbították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában