Rendőrség

2024.01.09. 12:00

Gyorshajtók és ittas vezetők buktak le Fejérben

Fejér vármegyében a rendőrök 72 gyorshajtóval szemben intézkedtek és 12 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból - közölte közösségi oldalán a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Duol.hu

Fotó: FMRFK

Az év első hetében az egyenruhások 12 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük 9 sofőrrel szemben büntetőeljárást indítottak. A forgalomellenőrzők 72 esetben intézkedtek sebességtúllépés miatt, melyek során 1 járművezető figyelmeztetésben részesült, 54 sofőr helyszíni bírságot, 17 vezető pedig közigazgatási bírságot kapott. A megállítás nélküli sebesség-ellenőrzések során 716 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közlekedésrendészeti akciók során a jövőben is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonsági helyzet javítására, a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítására. Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a sebességhatárokat mindig tartsák be, és soha ne üljenek ittasan a volán mögé! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan vezessenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában