Közúti baleset

2023.12.10. 09:12

Útlezárás a Pentele hídon — Frissítve!

Egy keresztbe fordult kamion torlaszolja el a Fejér vármegyébe vezető hidat.

Duol.hu

13:20 A műszaki mentés véget ért, így újra zavartalan a forgalom az M8-as autópályán.


11:50 A rendőrség tájékoztatása szerint a műszaki mentés során sikerült a járművet a külső sávba húzni, így a belső sávon megindult a forgalom.


Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. december 10-én 7 óra 30 perc körül, hogy az M8-as autópálya 78-as kilométerszelvényében, a Pentele hídon egy tehergépkocsi keresztbe fordult és teljes szélességében elzárja az M6-os autópálya irányába vezető utat. A jármű műszaki mentése hamarosan megkezdődik. Addig kérik, akik Bács-Kiskun vármegye felől érkeznek, azok az 52-es számú főúton, Dunaföldvárnál keljenek át a Dunán – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy vezessenek körültekintően, az időjárási, a látási és útviszonyoknak megfelelően!

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltók megszüntetik a forgalmi akadályt.

Keresztbe fordult egy kamion az M8-as autópályán, Kisapostagnál. A jármű, amely a saját erejéből nem tud továbbmenni, elzárja a pályatestet az M6-os felé vezető oldalon. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a székesfehérvári tűzoltódaru segítségével megszüntetik a forgalmi akadályt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában