Rendőrségi hírek

2023.11.02. 12:00

Mindenszentek napja sem múlt el extrém gyorshajtó nélkül

Duol.hu

Gyorshajtó

Fotó: police.hu

Tolna vármegye útjain november 1-jén egy anyagi káros baleset történt. Egy autós közlekedett a 61-es főúton Cece felé. A sofőr egy másik kocsi előzésébe kezdett, de nem észlelte, hogy annak vezetője a balra kanyarodást már megkezdte, és a két jármű összeütközött.  

A dunaföldvári rendőrök igazoltattak az esti órákban a városban egy 27 éves sárbogárdi férfit, akinek az adatai ellenőrzése során kiderült, hogy több, korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizetett meg, ezért a hatóságok elrendelték a körözését. Emiatt az egyenruhások előállították, s miután a szükséges összeget megfizette, szabadon engedték. A körözését pedig visszavonták.  

A mindenszentek napja sem múlt el extrém gyorshajtó nélkül. Bátaszéken a délelőtt folyamán egy sofőr a megengedett 50 kilométer/órás sebesség helyett 107-tel száguldozott. A sofőr 169 ezer forint bírságra számíthat.  Rajta kívül ugyanitt volt több járművezető is, aki a sebességmérő rendőrautó mellett a megengedett sebesség csaknem duplájával száguldott el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában