A roncsokba szorultak

2023.08.04. 18:35

Két paksi férfi halt meg a Dunaföldvárnál történt balesetben

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze pénteken délután a 6-os számú főúton, két ember a helyszínen életét veszítette – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Duol.hu

Ketten meghaltak a 6-os úton, Dunaföldvárnál történt balesetben

Fotó: Donka Ferenc/MTI

Frissítve: 

Kamion és személygépkocsi ütközött össze a 6-os úton, Dunaföldvár közelében, a két jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Az út 96-os kilométerénél a kamion földet szállító pótkocsija az oldalára borult és maga alá temette a személyautót - mondta Komlósiné Kiss Anett.

A balesetben két paksi férfi, a kamion 44 éves és a személyautó 27 éves sofőre vesztette életét - tette hozzá.

Fotó: Donka Ferenc/MTI

 

Fotó: Donka Ferenc/MTI

 


Forrás: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Baleset történt 2023. augusztus 4-én 17 óra után röviddel a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében, írja a police.hu. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon. Egy ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult. 17 óra 15 perctől teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat az M6-os autópályára terelik, dél felől a Paks Északi, míg Budapest irányából a Dunaföldvári csomópontnál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában