Polgárdinál

2023.07.31. 10:54

Tragédia történt az M7-esen

Egy motorkerékpáros szalagkorlátnak hajtott - tájékoztat a police.hu.

Duol.hu

Fotók: police.hu

Motorkerékpárral közlekedett egy férfi 2023. július 31-én 9 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, a főváros irányába, amikor eddig ismeretlen okból szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a vezető olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá női utasa is megsérült.

A rendőrség teljes pályás útlezárás mellett megkezdte a baleset helyszínelését. A sztráda érintett szakaszának forgalmát a 7-es számú főútra terelik.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal és türelmesen közlekedjenek!

Legújabb frissítés: Valamennyi forgalmi sáv autózható a főváros irányába.

A halálos közlekedési baleset helyszínén a rendőrök nem sokkal 13 óra előtt befejezték a helyszínelést és feloldották a forgalomkorlátozást. Újra teljes szélességében járható a sztráda érintett szakasza a főváros irányába.

Újabb frissítés: Jelenleg a leállósáv autózható.

A halálos közlekedési baleset helyszínelése továbbra is folyamatban van, azonban a rendőrök a forgalom számára a leállósávot 12 óra 45 perctől rendelkezésre bocsátották.

Frissítés: Továbbra is tart a helyszínelés

Egy 46 éves budapesti férfi vesztette életét Polgárdinál.

Amint arról korábban beszámoltunk, az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében egy – vélhetően a nem megfelelő rakományrögzítés miatt bajba sodródott, majd szalagkorlátnak csapódott – motoros vesztette életét. Női utasát a mentők kórházba szállították. A rendőrök továbbra is végzik a baleset helyszínelését a forgalom 7-es számú főútra történő terelése mellett.

 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában