A baba teljesen kihűlt

2022.11.03. 19:44

Halott újszülöttre bukkantak Daruszentmiklóson

A ripost értesülése szerint vérfagyasztó jelenetre riadt fel egy daruszentmiklósi család szerda hajnalban, fél 4 körül. Egy nő véresen és önkívületi állapotban tért haza. Az élettársa mentőt hívott hozzá, de ezután minden csak még rosszabb lett…

duol.hu

Fotó: police.hu

A Tények információi szerint, ugyanis a kórházban kiderült, hogy a nő nemrég szült. A rendőrök és a mentősök közös erővel ellepték a környéket, hogy megtalálják az újszülöttet. Tűvé tették a házat és az udvart is, pár óra elteltével azonban a sufni mellett találták meg az addigra élettelen újszülöttet.

Kerti wc-be dobta újszülött gyerekét egy nő Daruszentmiklóson - értesült a Tények. "Az anya az udvaron szülte meg a gyereket, majd a párja hívott hozzá mentőt. Csak a kórházban derült ki, hogy a nő terhes volt. Ekkor kezdték el keresni a hatóságok a csecsemőt, Végül a nő árulta el, hogy hova rejtette a gyereket, de akicsi már nem élt. Az apa azt mondta, hogy nem tudta hogy a nő terhes. Négy gyerekünk van, őket is sokkolta a gyilkosság."

A baba teljesen kihűlt, ami a halálát okozta. Az egész családot megrázták a történtek. Az apuka állítása szerint nem tudta, hogy párja állapotos.

A rendőrség nyomozást rendelt el a tragédia ügyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában