Baleset az M6-oson - FRISSÍTVE

2022.03.08. 08:06

Két személygépkocsi ütközött össze Besnyő térségében

police.hu

Fotó: Shutterstock

Frissítés; police.hu (9:59) Újra teljes szélességében járható a Budapest felé vezető oldal

Amint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2022. március 8-án 7 óra 40 perc körül az M6-os autópálya 42-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, így ismét zavartalan a forgalom a gyorsforgalmi úton.

 

Frissítés; police.hu (8:20) Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon, egy sávon haladhat a forgalom.

Amint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2022. március 8-án 7 óra 40 perc körül az M6-os autópálya 42-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés még tart, azonban a forgalom egy sávon megindult.

Kérjük a járművezetők fokozott figyelmét, türelmét!

Közúti közlekedési baleset történt 2022. március 8-án 7 óra 40 perc körül az M6-os autópálya 42-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze Besnyő térésgében. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés megkezdődött, az autópályán jelenleg teljes útlezárás van érvényben, melyet kikerülni a 6-os főúton az iváncsai lehajtónál lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában