nem menekülhetett

2021.02.06. 11:29

Autós üldözés Mezőfalván

Bravúros elfogás lett a hajsza vége. Igazoltatás alól magát kivonó járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Végül az egyenruhások győztek!

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Péntek délután hangos szirénázás verte fel a mezőfalvi utcák csendességét. Rendőrségi autó üldözött egy BMW típusú járművet, majd az elfogásba több rendőrségi autó is bekapcsolódott. Az esettel kapcsolatban információt kértünk a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatától.

„A rendőrök 2021. február 5-én 13 óra 30 perc körül Mezőfalván, a Mátyás király utcában egy BMW típusú személygépkocsit és annak vezetőjét kísérelték meg intézkedés alá vonni. A 33 éves sofőr nagy sebességgel elhajtott a helyszínről ezzel megpróbálva kivonni magát az ellenőrzés alól, azonban a rendőrök rövid időn belül, a helyszín közelében elfogták a férfit és az elkövetett szabálysértések miatt intézkedtek vele szemben“ – kaptuk a tájékoztatást.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában