útlezárás

2019.08.22. 08:25

Halálos Baleset Enyingen

Egy kamion és egy kisbusz ütközött a város belterületén.

police

Frissítés 12:30

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a korábbi halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perc körül Enyingen, a Fő utcában, ahol egy kamion és egy Renault típusú kisbusz ütközött össze. A baleset során a kisbuszt vezető 24 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották az érintett útszakaszon.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

08:25

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perc körül Enyingen a Fő utcában egy kamion és egy Renault kisbusz összeütközött. A baleset következtében a kisbuszt vezető személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon fél pályás útlezárás van érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad. Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozottan figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre. – Írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában