Fórumok az innovációért

2019.02.15. 14:00

Dunaújvárosba is ellátogat az országos rendezvénysorozat

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) valamint a Magyar Kereskedelmi Iparkamara (MKIK) közösen szervez országos, a kis- és középvállalkozásokra fókuszáló szakmai rendezvénysorozatot Országos Innovációs Fórum címmel, amely 2019. február 28-án Dunaújvárosba is ellátogat.

Kőhalmi Kálmán

A program szervezése a megyei és városi kereskedelmi és iparkamarákra támaszkodik, huszonöt helyszínen tartják meg azonos módon, tartalommal. Az ország kiemelt városait, megyeszékhelyeit végig járó roadshow, konzultációsorozat célja elsősorban az, hogy az innovációban erős kkv-k, illetve a helyi nagyvállalatok, egyetemek bevonásával kialakuljon egy olyan párbeszéd, amelynek tapasztalataira, a megfogalmazott igényekre alapozva el lehet készíteni a következő időszakra vonatkozó innovációs pályázati felhívásokat.

Infokommunikációs országjáró fórum megnyitója két éve, hasonló rendezvényen most az innováció lesz a téma Fotó: dkik

A rendezvénysorozat minden eseménye egész napos, így a dunaújvárosi, február 28-ai is: délelőtt plenáris ülés keretében különböző előadások hangzanak majd el az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Dunaújvárosi Egyetem, a Szakképzési Centrum és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. képviselőitől kutatás-fejlesztés, innovációs témakörökben. Délután workshop keretében kerül sor a tapasztalatok, javaslatok, igények öszszegzésére.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a korlátozott létszám miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!