A 2023-as év cikkeiből szemezgetünk

2023.12.30. 13:00

A Sümegi házaspár végérvényesen letette a munka lantját.

Az év véghez közeledve, az ünnep alatt sorozatot indítunk portálunkon, amiben szemezgetünk 2023-ban korábban megjelent cikkeink közül. Nem csak a legnépszerűbbek közül válogattunk, hanem érdekes, Dunaújvárosban nagy érdeklődésre számot tartó témák, események, emberi sorsok, sikerek vagy éppen megindító történetek is vannak közöttük. Olvassák ezeket újra egy csésze forró kávé, tea, vagy akár egy kiváló forralt bor társaságában!

Körmendi Erzsébet

A Sümegi házaspár végérvényesen letette a munka lantját. Koruknál fogva ugyan Pista bácsi és Rózsika is már sok évvel ezelőtt megtehették volna, hogy megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik. Ám mindketten elég erőt éreztek magukban ahhoz, hogy az előszállási házuk kertjére és környékére jellemző pedáns rend mellett másutt is hasonló szép környezetet varázsoljanak. A Messer Hungarogáz Kft. dunaföldvári telephelye hatalmas területen fekszik és a kapuhoz vezető bekötőút mentén is óriási a füves terület. A férj nyírta a füvet, a feleség leseperte a járdát, a szegélyt, a családtagok is besegítettek időnként. A Messer vezetői levélben köszönték meg a Sümegi házaspárnak a 25 éven át becsülettel és kiválóan elvégzett munkát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában