Különleges

2023.08.12. 12:00

Egy tábor, amit megengedhetnél akár magadnak

Most először rendezi meg Dunaújvárosban, a Szalki-szigeti kempingben a „Megengedem magamnak” tábort felnőtteknek Endrefi-Konics Juli hangtálterapeuta, immerzív meditációs ­coach a jövő héten.

Balla Tibor

Fotó: Laczkó Izabella

Mindazoknak ajánlja, akik úgy érzik, hogy belefáradtak a hétköznapokba, úgy érzik, hogy megszűntek létezni, mert magukra soha nincs idejük. Számukra teremtette meg az alkalmat, hogy megengedjék maguknak: csak ők legyenek a fókuszban, s csak magukra figyeljenek. Nem kevesebbet állít, mint hogy „Megmutatom neked, hogy milyen érzés az, amikor megtalálod a lelked hangját, és végre megérted, hogy ez neked is jár!”

Fő témái között olyanok vannak, mint „Ki vagyok én valójában? Ki nem vagyok?, Hogyan fogadjam el magam? Hogy legyek önmagam számára az első, bűntudat nélkül? Az önszeretet fontossága és megértése. Hogyan legyek jól és tartsam fent ezt az állapotot a mindennapokban? Hogyan rendezzem a kapcsolataimat? Nőiség, női szerepek a mindennapokban. Párkapcsolati problémák a szerepek torzulása, kibillenése miatt. Teremtés ereje! Hogyan teremtsek bármit, bármikor az életembe a legegyszerűbb módszerrel? Bonyolult helyzetek legegyszerűbb megoldása! Hogyan lehetnek segítségemre az illóolajok a mindennapokban? A mozgás ereje és szerepe az életünkben.”

Vendégelőadók is lesznek, olyanok, mint Anita Boza írónő (Az éjszaka színei, Elsikkasztott szerelem...), Anderkó Ivett doTERRA-szakértő, Kelemen Rita személyi edző, valamint Éliás Niki lélekgyógyász, önismereti tanácsadó. A közös beszélgetések mellett lesznek vezetett meditációk, megismerkednek a hangtálak csodálatos erejével, a mozgás hatalmával, valamint az írás és olvasás szépségével. A tábor alapvetően ottalvós, hiszen négy napon át tart, de az érdeklődésre való tekintettel napijegy is kapható azoknak, akik szeretnének ott lenni velük, de nem tudják megoldani az ottalvást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában