Büszkeség

2023.07.23. 14:00

Kapitális pontyot fogott a horgász felesége - videóval

Sándor Norbert a családjával rendszeresen járnak horgászni. Korábbi interjúnkban bemutattuk már őket, azóta bővült a család egy gyermekkel. Most is a Dunán kapcsolódnak ki, lassan három hete tart a maratoni horgászat. Most a feleség óriási fogásáról tudósítunk.

Duol.hu

A képen Sándorné M. Enikő a hatalmas ponttyal Családi fotó

Norbert felesége, Enikő nagyon szeretett volna már egy nagy fogást, olyat, amivel lehet küzdeni egy kicsit, ezért férje tanácsára bojlival próbálkozott. A tanács bevált, hatalmas fogással örvendeztette meg a Duna. Éjjel három nagy kapása is volt, két gyönyörű példányt sikerült kifognia. Az első 40 perces fárasztással, kis finom szerelékkel szákba lett terelve. Norbert büszkén beszélt erről: - Férfiakat megalázóan fárasztotta a halat már fájó kézzel. Mikor azt hitte már végre itt van közel, újra elindult az erőgép és kezdődött elölről. 12 kg-os gyönyörű pontyot sikerült fognia. Hihetetlenül büszke vagyok rá! Erre ráadás, hogy volt még egy hatalmas fárasztása, ami leakadt és hajnalban még egy amit ismét kiszedett. Most már ő is tudja, milyen élmény egy ilyen jószágot fárasztani.

Hajnali fogás

Kezdjük sorban, így indult a horgászat. Zsebkendőket kéretik előkészíteni, ez nagyon megható lesz:

Végül a videó a nagy fogásról:

Horgászkalandok a Sándor család legfiatalabb tagjával, Marcellel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában