Alkotónap

2023.05.04. 20:06

Anyáki napi ajándékot készíthetnek, akár bútorfestéssel

Anyák napja alkalmából szombaton ismét ingyenes bemutatóra és egyben alkotni hívja, és várja az érdeklődőket a Kemi-Ker.

G. P.

Nőnap alkalmából is nagy sikerrel rendezték meg a kreatív alkotónapot

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A cég nem először szervez ilyen akciót, legutóbb márciusban tartottak egyet a kreatív hölgyeknek a nemzetközi nőnap alkalmából a dunaújvárosi bemutató termükben. Most anyák napja apropóján rendeznek újabb eseményt, amit ezúttal a cég dunaföldvári bázisán tartanak meg, szombaton 8 és 14 óra között. Az ismertető szerint az érdeklődők a különböző alapanyaggyártók szakembereinek segítségével megismerkedhetnek többféle dekorációs festékkel, festéssel. Lehetőség lesz anyák napi ajándékot készíteni bútorfestés technikával, betekintést adnak a dekorfal a rejtelmeibe, és az elkészült táblát akár önálló képként is oda lehet majd adni.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy elegendő alapanyaggal tudjanak készülni a vendégeknek. Regisztrálni a cég hivatalos ímél címén, üzleteikben személyesen, vagy telefonon is lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában