Foglalkozás

2023.02.17. 07:00

Farsangoltak a baba-mama klubban Földváron

Farsangi mulatságot tartottak hétfőn a dunaföldvári baba-mama klubban.

Ábrahám-Gazsó Rita

Az ünnepkör tematikájához kapcsolódva sokan jelmezben érkeztek. A foglalkozás alkalmával a gyerekek egy sátorban és labdamedencében játszottak, felfedezték a kirakott könyveket és ismerkedtek egymással. Ezt követően a találkozókat már több mint két éve szervező Herpainé Tomon Adrienn és kollégája, Patakiné Cseharovszky Renáta adott elő egy kis farsangi dalt gitár és hegedű kísérettel. A szervezők szerint az elmúlt időszak is azt mutatja, hogy egyre többen mennek el ezekre a találkozókra.

A klub a nullától három éves korú kicsiket és szüleiket célozza meg. Olyan kisgyermekeseknek szól, akik szeretnék ha csemetéjük közösségbe járna, hasonló korú gyerekekkel találkozna, nekik való programokon és előadásokon venne részt. Az eseményeket kéthetente rendezik meg, hétfőnként 9-től 11 óráig a kicsik alvásidejéhez igazodva.

Patakiné Cseharovszky Renáta adott elő egy kis farsangi dalt gitár és hegedű kísérettel (Beküldött kép)

Az egyik alkalom rendszerint szabad foglalkozással telik, míg a másodikon valamilyen tematikához igazodnak, ami lehet egy farsangi mulatság, mint ez is, vagy egy óvodai tájékoztató, amit hamarosan meg is ejtenek. Aki csatlakozni szeretne a klubhoz, a közösségi oldalon megtalálja őket, ahol mindig friss információkat tesz közzé a csoport vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában