Arany fokozat

2022.12.16. 11:00

Elismerés a Rudas iskolának

Szabó Szabolcs

A DSZC Rudas képviselete a díjátadón Fotó: Rudas

A napokban rangos elismerésben részesült a DSZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium. Az intézmény arany fokozatú díjat nyert el a Pénziránytű Alapítvány Money Sim Via­Dal eseményén, a projektben résztvevő pedagógusokat – Körmendi Ildikó, Bencs Bernadette – is díjazták. A díját­adón részt vett Pocsainé Varga Veronika, a DSZC főigazgatója, valamint Szemenyei István, a Rudas igazgatója is. 

Az elismerésről lapunknak Körmendi Ildikó elmondta: – Intézményünk immáron tíz éve működik együtt eredményesen a Pénziránytű Alapítvánnyal. A Rudas középiskola az alapítók között van és büszkeségünkre már országosan is az egyik bázis­intézménynek számít. Ebben az évben mintegy ötven diákot sikerült bevonni a konkrét programba, ám ha a tágabb keretet nézzük, akkor az iskolánk minden diákja találkozik e program bizonyos részeivel. A pedagógusok részéről külön örömmel vettük, hogy az alapítvány a mi munkákat is díjazta. Bízunk abban, hogy az immáron egy évtizede tartó együttműködés a jövőben is folytatódik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában