Fontos lehet

2022.11.20. 11:00

Felújítás miatt költözik háziorvosi és fogorvosi rendelés Dunaújvárosban

Felújítás miatt, előreláthatólag február végéig a megszokottól eltérő helyszínen zajlik majd a dunaújvárosi 6. és 7. számú körzet háziorvosi ellátása.

Baráth Eszter

Fotó: Billion Photos

A dunaújvárosi Petőfi Sándor utca 1. szám alatt található épületet, melyben felnőtt házorvosi és fogorvosi rendelés zajlik, felújítják, az önkormányzat tájékoztatása szerint a munkálatok alatt másik helyszínen folyik majd az ellátás. A felújítás ideje alatt, ami várhatóan február 28-ig tart majd, Radványi Rezső és Tóth Viktória a Váci Mihály utca 9. szám alatt található rendelőben látja majd el a betegeket megszokott rendelési idejükben.
A költözés miatt november 18-án, pénteken sürgős esetben Radványi Rezső betegei Janus Ágotához, Tóth Viktória betegei pedig Ódor Istvánhoz fordulhatnak rendelési idejükben.
Gátszegi Tamás fogorvos a felújítás alatt a Vasmű út 12. szám alatt álló rendelőben látja el betegeit az alábbi rendelési időben:
Hétfő, kedd: 13:00 – 19:00
Csütörtök: 7:00 – 13:00
Péntek: 8:00 – 14:00
Páros és páratlan héten felváltva Székely Károllyal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában