Különleges árucikk várta az érdeklődőket

2022.09.12. 08:00

Remek holmik egyenesen a csomagtartókból

Továbbra is hihetetlen nagy érdeklődés fogadta a nemrég egyéves születésnapját ünneplő csomagtartós bolhapiacot. Nem is csoda, hiszen megannyi, szuperebbnél szuperebb holmit kaparinthattunk meg, és ha szemfülesek voltunk, akár igazi kincseknek is gazdái lehettünk.

Szente Patrícia

Fotó: LI

A hétvégén zajlott le a szeptemberi csomagtartóvásár és bolhapiac, amelyen még a borús idő ellenére is rengetegen megfordultak, és nem sokan tértek haza üres kézzel. Az újtelepi iskola udvara az augusztusi börzéhez hasonlóan, most is dugig volt különféle, eladásra szánt apróságokkal, amik között mindenki kedvére tudott válogatni. 
Kronászt Margit, az esemény egyik szervezője örömmel mesélte, hogy a vásár híre egyre jobban terjed. „Minden hónapban szembesülünk azzal, hogy újabb és újabb árusok regisztrálnak, illetve a vevők köre is folyamatosan bővül, de természetesen vannak rendszeresen visszatérő vásárlók is.” Sőt, nem csak a városból, de a környékbeli településekről is érkeznek árusok, akik számukra már feleslegessé váló dolgaikat szívesen továbbadják a lelkes vásárlóknak. 

 

A szombati kirakodóvásáron egytől egyig, minden korosztály találhatott magának valamit, hiszen a kínálat igazán változatosnak mutatkozott: játékok, háztartási kisgépek, különböző könyvek, és egyedi régiségek is keresték leendő gazdájukat. A közvetlen és barátságos árusok és nézelődők pedig remek hangulatot varázsoltak. A szervezők, Éva, Ilona és Margit is megerősítették, hogy a börze egy igazi közösségi program, ahol akár családdal vagy barátokkal érkezünk, akár egyedül, lehetőség nyílik akár arra is, hogy az árusítás és vásárlás során új emberekkel ismerkedjünk meg. 
Kronászt Margit hozzátette az előzőekhez, hogy az újtelepi iskola remek helyszín a vásár számára, és a jövőben is ezen a helyen képzelik el a kirakodók megrendezését. A szervezők remélik, a jövő havi, október 8-ai bolhapiacot is az udvaron tarthatják majd, de rossz idő esetén, valamint a téli hónapokban és tavasz elején a vásárlókat az iskola épületében várják nagy szeretettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában