Huszonhárom csapat nevezett az adonyi horgászok viadalára

2022.09.16. 08:00

Halászléfőző verseny először

Agárdy Csaba

A dunaföldvári versenyen is finom halászlevek készültek Fotó: Balogh Tamás

Az Adony és Környéke Horgász Egyesület szeptember 17-én, szombaton, 8 órától rendezi meg az I. Adonyi Halászléfőző Versenyt az adonyi Kis-Duna-parton a kőgátnál. (Nyolc órakor a regisztráció kezdődik, 9.30 órakor lesz a megnyitó és a főzés rajtja.) 
A nevezési díj ötezer forint, ezért a benevezett csapatok két darab egyenként kétkilós pontyot, sörpadgarnitúrát és fatüzelés esetén tűzifát kapnak a rendezőktől. (A főzés gázrózsával is engedélyezett, ha a gázrózsa nyomásszabályozóval rendelkezik.) Hozott hal engedélyezett, de az alaplét a helyszínen kell elkészíteni. A zsűrizés fél tizenegy és fél kettő között tart, az eredményhirdetés 15 órakor kezdődik. 
Bodó István Sándortól, az adonyi horgászegyesület egy éve megválasztott elnökétől megtudtuk, hogy huszonhárom csapat nevezett az eseményre. 
– Nemcsak Adonyból, hanem a környékéről, Dunaújvárosból és Budapestről is jelentkeztek a viadalra. Az előrejelzések szerint az időjárás nem lesz kegyes hozzánk, de mindenképpen megtartjuk a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában