Szentes Kitti

2021.12.19. 10:00

Jó érzés volt arra gondolni, hogy segíthetünk néhány nőnek, édesanyának, lánynak kicsit szebbé tenni a napját

December 18-án megtörtént a „Nemluxustáskák” kiosztása Perkátán. A tavalyinál jóval több gyűlt össze. Egészen pontosan 27 db. A részleteket Szentes Kitti mondja el.

- Úgy gondolom,  egy nagyon nemes hagyomány vette kezdetét, melyhez nagyon sok nőtársam csatlakozott. Mérhetetlenül hálás vagyok Bogóné Plasek Krisztinek, aki vállalta, hogy fogadja a táskákat és egyfajta gyűjtőpontként segített nekem.

Izgatottan készítettük össze mi is Édesanyámmal az általunk adományozott táskákat. Jó érzés volt arra gondolni, hogy segíthetünk néhány nőnek, édesanyának, lánynak kicsit szebbé tenni a napját, hogy olyan hasznos termékekkel lesznek gazdagabbak melyeket egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán vásárolhatnak meg. Sajnos, ahogy a nevében is benne van nem luxus dolgokról van szó, pl.: tusfürdő, fogkrém, sampon, dezodor, körömlakk, arcápoló, kézfertőtlenítő, maszk… és megannyi hasznos termék.

A női táskák mellett babáknak, és kisgyermekeknek szánt táskák is kiosztásra kerültek. Mondanom sem kell, hogy ezekre is óriási szükség van.

Tavaly Böjte Csaba gondolata fogalmazódott meg bennem, lehet kicsit közhely de idén sincs ez másképpen.

„Tégy jót, és meglátod, milyen sok jóember áll melléd!”

Mint egyszerű perkátai polgár indítottam útjára ezt a kezdeményezést, és megannyi  jó ember állt mellém. Külön köszönöm Szőke Imre önkormányzati képviselőnek és kedves feleségének,  a Picur Szalonnak és kedves vendégeinek (Dunaújváros), Kovács Mariannak (Perkáta), Kenyér-Zavilla Szilviának (Daruszentmiklós) a felajánlásaikat. Illetve hálásan köszönöm a névtelen adományozóknak, akik megpakolt táskákat vittek a gyűjtőpontra.

És végül de nem utolsó sorban köszönöm Vigh Gyurinak, aki nélkül nincs Perkáta Online, hogy többször is megjelentette a felhívásomat, valamint Kállai Félixnek  a Dunaújvárosi Hírlap online szerkesztőjének, hogy hírt adott erről a kezdeményezésről.

Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában