életstílus

2021.12.02. 09:00

Ajándékokokat küldtek a bánkisok a gyermekosztály részére

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum hatodik éves hagyománya, hogy decemberben karácsonyi díszeket, ajándékokat készítenek a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának.

duol.hu

Fotó: pantaleon

Szabóné Papp Krisztina angol tanárnő és Szigetfűné Pap Szilvia könyvtáros tanárnő vezetésével, a Bánkis tanulók minden évben az általuk készített díszeikkel kicsit ünnepi hangulatba öltöztették a folyosót és a kórtermeket, valamint a gyermekosztályon fekvő kis betegeket szintén saját készítésű ajándékokkal lepték meg.

Igaz a látogatási tilalom miatt az osztály feldíszítése idén sem valósulhatott meg, a diákjaikkal közösen ajándékokat készítettek, melyet a gyermekosztály dolgozói osztanak majd szét az osztályon kezelt gyermekeknek. A gyermekosztály vezetői dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos és Krizerné Virág Szilvia osztályvezető főnővér a gyermekek nevében is köszönte a meglepetést.

Fotó: pantaleon
Fotó: pantaleon
Fotó: pantaleon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában