Állt a bál

2021.02.13. 11:00

Egész héten erre készültek

Folytatódott az óvodai farsangok sorozata, február 12-én a Margaréta Tag­óvodában csaptak dzsemborit a gyerekekkel.

Molnár Emese

Fotó: LI

Dunaújváros

A járvány­ügyi helyzet miatt zárt körű volt a rendezvény és külön-külön ünnepelt az öt csoport, ám ettől függetlenül a hangulat így is a tetőfokára hágott, ahogy az egy ovis bulinál várható.

A földszinti Gomba csoport fiataljaihoz lestünk be.

Már az előtérben megcsapott bennünket a sok finomság illata, a szülők sokféle süteményt, például fánkot, kókuszgolyót és üdítőt küldtek be a partihoz.

Éppen egy zenés körjátékot játszottak a jelmezes apróságokkal az óvodapedagógusok és a dajkák. Mindenki maskarába bújt, még a felnőttek is magukra öltöttek valamilyen kiegészítőt.

Meglehetősen népszerű mese a Jégvarázs a lányok körében, hiszen többen Elzának öltöztek, de volt köztük Anna is. A fiúknál a szuperhősök domináltak, Pókember, Amerika Kapitány és Hulk is jelen volt.

Szirmainé Gubicza Margit, a tagóvoda vezetője elmondta, egész héten készültek a farsangra a gyerekekkel, dekorációkat, fejdíszeket alkottak, verseket és énekeket tanultak. A tagóvoda-vezető hozzátette, a farsang a gyerekek kedvenc ünnepe, zenélnek, táncolnak, versenyjátékokat tartanak, olyanokat, amiket nemcsak a nagyok, hanem a kicsik is teljesíteni tudnak és kedvelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában