A felmérés eredményei

2020.12.27. 15:30

Olvasóink karácsonyi szokásai

Olvasóink körében végeztünk felmérést a karácsonyi szokásokkal kapcsolatban. Lássuk a kérdéseinkre adott válaszokat százalékos megoszlásban:

duol.hu

20201219 Nyíregyháza fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország Karácsonyi cikkhez készült illusztráció.

Forrás: illusztráció

Fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország

 

Komolytalan statisztika

A statisztika néha furcsa következtetésekre tud jutni.

Jelen felmérésünkből az derül ki, hogy az 50.000 Ft fölött vásárlók nem szeretik a gesztenyés bejglit és csupán 14%-uk nézi meg a Reszkessetek betörők című filmet. Az e filmet kedvelők közös tulajdonsága, hogy nem vesznek ajándékba kávét, teát, vagy csokoládét. Aki ilyen ajándékot vesz, felmérésünk szerint a gesztenyés bejglit szereti és nincs olyan szerette, aki hiányozna neki az ünnepek alatt. Aki olyan szerencsés, hogy ebbe a csoportba tartozik, nem vásáról műfenyőt. A műfenyőt vásárlók pedig jobban szeretik a halászlét a sülteknél. Érdekes tény, hogy a felmérésünk alapján a sültet kedvelők kevesebbet költenek idén ajándékra és nem néznek vallásos filmet. Minden sültevő halászlé kedvelő is egyben, de kerüli a szeszes italok vásárlását. Aki viszont szeszes italt vesz ajándékba, a halászlé mellé töltött káposztát fogyaszt és inkább a mákos bejglit szereti. A szeszes italt vásárlók mindegyike 50.000 Ft fölött vásárol.

Hogy milyen messzemenő következtetést lehet ezekből az adatokból levonni? Ehhez még a brit tudósoknak elemezni kell az adatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában