Az akasztói Horgászpark mától várja a horgászokat

Május 4-től részlegesen megnyithattak a nem budapesti és nem Pest megyei vendéglátóegységek, melyek a teraszon és a kerthelyiségben fogadhatják vendégeiket a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett.

Horváth Péter

Fotó: halascsarda.hu

Szabó József, az Akasztói Horgászpark és Halascsárda tulajdonosa elmondta, hogy a járvány kitörésekor úgy döntöttek, hogy a jövő évben esedékes felújítási munkálatokat előrehozzák és a bezárás ideje alatt elvégzik azokat. Meglepetésként érte őket a könnyítés, így igyekeznek minél hamarabb befejezni a munkákat. – Írja a baon.hu.

A Halascsarda honlapja az alábbi jó hírrel szolgál a horgászok részére:

Május 6-tól (szerdától) a Horgászpark újra megnyitja kapuit. Élő pontyot és feldolgozott halat szerda déltől lehet vásárolni. A Horgászpark 6 és -18 óra között lesz nyitva.

Reményeik szerint néhány napon belül, akár már a hétvégén megnyitják vendégeik előtt a kerthelyiséget, ami elég méretes ahhoz, hogy az egyes asztalok között megtarthassák a biztonságos távolságot.

Az étterem számos pontján szenzoros kézfertőtlenítő-adagolókat helyeztek ki és minden vendég után és műszak végén is fertőtlenítenek majd. Mivel nincs vége a járványnak, Szabó József mérsékelt kezdésre számít az étterem tekintetében. Horgászparkot is üzemeltetnek a területen, amit szerdán nyitnak meg a pecások előtt.

Megszámozzák a horgászhelyeket az azonosíthatóság miatt és a horgász telefonon szól be az üzletbe, hogy elfoglalta horgászhelyét és távozáskor is így jelentkezik ki. Mivel Budapestről és Pest megyéből nem érkezhetnek vendégek, ezért a biztonság és az előírások betartása érdekében a horgászparkban lakcímkártyával kell igazolniuk a horgászoknak, hogy nem az említett országrészből érkeztek. A távozást követően minden vendég után fertőtlenítik a stéget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában