Dunaújváros

2020.03.06. 15:00

Egészségügyi szakmai verseny helyi nyertesei

Minden évben megrendezik a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt a szakmát tanuló végzős diákok között.

Brousil Csaba

Fotó: illusztráció

A versenysorozat végén derül ki, hogy a végzős diákok közül kik is lesznek az adott évben a választott szakmájuk kiválóságai.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is meghirdette az egészségügyi ágazat Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeit gyakorló ápolóknak. Ebben a tanévben a nappali és az esti képzésben részt vevő utolsó éves diákok nevezhettek. A Szent Pantaleon Kórházban dolgozó és esti tagozaton a városi Lorántffy iskolába járó két végzős diák érte el a Budapesten február 12-én megrendezett elődöntőben az első két helyezést. Az első helyezett Mitterer János lett, aki a Szent Pantaleon Kórház általános sebészeti osztályán dolgozik, a második helyet pedig Hoffer Erzsébet, a kórház mozgásszervi rehabilitációs osztály munkatársa érte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában