Dunaújváros

2020.03.26. 08:00

Amire most tényleg nagy szükség van

Még a múlt héten pénteken délután a városban öt egységet üzemeltető Tomi Vegyesbolt-hálózat képviselői több mint hétszázezer forint értékben adtak át fertőtlenítőszereket és folyékony szappant az önkormányzat képviselőinek.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

Akkor az adományt Szabó Zsolt gazdasági és koordinációs ügyekért felelős alpolgármester és Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester vette át a városháza előtt.

Az anyagi források adottak – inkább a beszerzés jelent gondot

– Az anyagi források adottak, hogy megfelelően ellássuk a város közintézményeit, az utóbbi napokban főként a beszerzés jelentett gondot. Ebben segít a Tomi Vegyesbolt vezetőinek nagylelkű felajánlása – fogalmazott lapunknak Barta Endre, aki arra is kitért, a hajléktalanszállóra száz darab maszkot vittek ki még a múlt héten. Az említett bolthálózat adományát végül – az igények felmérését követően – szerdán délelőtt vették át a helyi intézmények képviselői a városházán. Több helyi cég is önzetlen felajánlással segíti az intézményeket, mint arról szerdai kiadásunkban részletesen beszámoltunk, a Bajkor 24 Bt. orvosi maszkokat és szintén fertőtlenítőszereket ajánlott fel, a helyi felnőtt- és gyermekháziorvosok számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában