összeállítás

2020.01.31. 16:00

A hét legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kabatjukkal-vedtek-tartottak-a-fejet-es-hivtak-a-mentoket-3213684/

Csapóczi Róbert, Farkas Béla és Kelemen Róbert, Ők hárman megmentettek egy 77 éves férfit, aki elcsúszott a lépcsőn, ott feküdt beszorult lábbal a zuhogó esőben, erős szélben. A bácsi hiába kiabált segítségért, az út túloldalán gyaloglók meg sem álltak, tovább mentek. A három fiú segített.

https://www.duol.hu/kultura/helyi-kultura/itt-az-ido-legyunk-a-rockzene-fovarosa-3208635/

Újabb rockzenei rendezvénynek ad otthont Dunaújváros, egész pontosan a Rockmaratonok nyomán már metálszentéllyé magasztosult Szalki-sziget. Július végén egy nemzetközi színvonalú produkció érkezik hozzánk.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-kikotoi-darubol-mentettek-le-egy-embert-a-tuzoltok-3207846/

A magasból mentő létraszerrel hoztak le a tűzoltók egy férfit egy portáldaru kabinjából január 27-én délelőtt Dunaújvárosban.

https://www.duol.hu/eletstilus/influenzajarvany-van-magyarorszagon-3211365/

Átlépte a járványküszöböt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló betegek száma január negyedik hetében – írta szerdai jelentésében a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

https://www.duol.hu/sport/helyi-sport/egy-nagyszeru-keziedzore-es-jatekosra-emlekeznek-3204765/

Mosolygós fiatal hölgy, Chikhi Lilla volt szíves tájékoztatni bennünket arról, hogy január 26-án emléktornát rendeznek. Lilla a Dac női kézilabdacsapatában játszott szélsőként. De most már a Dac női kézilabda szakosztályának technikai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában