összeállítás

2020.01.24. 19:30

A hét legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

https://www.duol.hu/sport/helyi-sport/bajban-a-dkka-kezilabda-egyuttese-megszunes-hataran-a-felnottek-3198474/

Nem jó hírt kaptunk a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia háza tájáról. A bajnoki szezon, azaz ez év május végéig biztosított az önkormányzati tulajdonosi háttér, tájékoztatta a felnőttcsapat hétfői edzése előtt a jelenlévőket Mátyás Gábor a DKKA ügyvezetőjeként a jobbikos polgármester megbízásából. A jövő szezontól az NB I B-s csapat keretét „felhozva” vennének részt az első osztályú bajnokságban. – Írtuk hétfőn, pénteken már új hírről számoltunk be.

https://www.duol.hu/sport/helyi-sport/jelentos-tamogato-allt-a-dunaujvarosi-kohasz-kezilabda-akademia-melle-3204111/

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése gőzerővel dolgozik azon, hogy a fenntartható működését biztosítani tudja.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/talalt-bankkartyaval-vasarolt-a-mezofalvi-asszony-3201243/

A dunaújvárosi nyomozók egy 55 éves mezőfalvai asszonyt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen 2020. január 21-én délelőtt arról, hogy kézitáskáját Mezőfalván a reggeli órákban a benne található pénztárcájával, bankkártyájával és személyi okmányaival együtt elhagyta, mivel azt – figyelmetlenségéből adódóan – gépjárműve tetején felejtette az elindulást követően. A sértett ezek után több üzenetet is kapott telefonjára, miszerint a bankkártyájával vásárlásokat hajtottak végre. A járőrök kiterjedt adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az elkövető felkutatása érdekében, amely néhány órán belül eredményre vezetett és azonosítottak egy, a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 55 éves mezőfalvai asszonyt. A rendőrök a nőt elfogását és előállítását követően információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte felelősségét.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/golyahir-ujabb-csoppsegekkel-gazdagodtunk-3197943/

Kevés örömtelibb esemény történhet az ember életében, minthogy gyermeke születik.

Minden kis csöppséggel egy új élet indul, a duol.hu pedig szeretné ezeket a felejthetetlen pillanatokat megosztani olvasóival. Ezért hétről hétre megjelentetjük a Szent Pantaleon Kórház újszülötteinek névsorát.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-elso-szaz-nap-het-pontban-3201753/

A 2019. októberi önkormányzati választáson mandátumot kapott jobbikos polgármester eddigi tevékenysége erősen megosztja a város közvéleményét.

Jó előre beharangozták, hogy Pintér Tamás polgármester az első 100 nap(já)ról értékelést tart. Valószínűleg nem voltak könynyű helyzetben azok, akik ezt az anyagot összeállították neki. Mi is történt ez alatt a száz nap alatt? Röviden mi is számot vetettünk ezzel.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/lejart-muszakival-jogositvany-es-kotelezo-nelkul-vezetett-3199194/

A járőrök Ercsiben, a Bakos park előtti útszakaszon igazoltattak 2020. január 20-án délelőtt egy Daewoo típusú személygépkocsit és vezetőjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, az általa vezetett jármű műszaki érvényessége lejárt, továbbá, hogy a gépkocsira nem kötöttek érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást. A járőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában