összeállítás

2019.11.22. 19:30

A hét legolvasottabb hírei

duol.hu

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tomegbaleset-tortent-a-6-os-uton-dunaujvaros-kozeleben-3106032/

Hét autó ütközött egymásnak 2019.11.18-án, hétfőn 14:45 magasságában a 6-os főúton Dunaújváros közelében.

Az egyik károsult sofőr elmondása szerint az első autó vezetője hirtelen fékezett, ezzel szintén fékezésre késztetve a mögötte haladó két másikat, a negyedik személygépjármű azonban már nem tudott megállni, így megtolta az előtte már álló három járművet. A balesetről mesélő, őket követő hölgy és a mögötte haladó személyautó sofőrje még szintén időben fékezett, a harmadik kocsi vezetője viszont hátulról beléjük hajtott. Egyelőre úgy tudjuk, a balesetben személyi sérülés nem történt, az autókban anyagi károk keletkeztek. A forgalom rendőri irányítás mellett zajlott.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/hetfon-reggel-kigyulladt-a-nagykaracsonyi-mikulashaz-3104961/

Az ingatlan egyik szobájában 12 négyzetméteren csaptak fel a lángok.

Hétfőn reggel 7 óra körül érkezett a bejelentés a tűzoltókhoz, hogy kigyulladt a vasárnap hivatalosan is megnyílt nagykarácsonyi Mikulásház.

Lapunk megkeresésére Szabó-Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelmi szóvivő a történtekkel kapcsolatban elmondta, a sárbogárdi hivatásos tűzoltók két szerkocsival vonultak ki. Az ingatlanban senki nem tartózkodott, amikor az épület egyik szobájában egy szekrény környezetében 12 négyzetméter lángra kapott. A kiérkező lánglovagok a tüzet eloltották, és megakadályozták a tűz tovább terjedését, így a tetőszerkezet is megmenekült. A tűzoltók átszellőztették az épületet.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/vasuti-szerelvennyel-utkozott-egy-gepkocsi-baracs-kulteruleten-3109272/

A balesethez Dunaújvárosból érkeztek ki a hivatásos tűzoltók.

Vasúti szerelvénnyel ütközött egy gépkocsi kedd este a Fejér megyei Baracs külterületén, a Venyimi utcai vasúti átjáróban. A balesethez Dunaújvárosból érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították az autót. – Tájékoztat a Fejér Megyei Katasztrófavédelem.

Olvasónk az alábbi információval szolgált:

Aki Baracsról akar Nagyvenyimre menni vagy fordítva, az kerüljön Dunaújváros felé, mert baleset történt a vasúti átjáróban. Egy autó nekiment a szerelvénynek, de legjobb tudomásom szerint személyi sérülés nem történt. A helyszínelés tart.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/eltunt-egy-15-eves-lany-3108288/

A dunaújvárosi rendőrök keresik a 15 éves fiatalt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/157/359/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Verécze Barbara eltűnése ügyében.

A fiatal lány 2019. november 16-án adonyi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Verécze Barbara

Verécze Barbara 168 centiméter magas, vékony testalkatú, szemüveget visel. Jelenleg feketére festett, vállig éri hajat visel, a fényképtől eltérően. Eltűnésekor zöld szőrmés téli kabátot, zöld felsőt és kék farmert viselt, piros női kézitáskát hord.

​A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Verécze Barbarát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/prostituciora-kenyszeritett-egy-dunaujvarosi-lanyt-3105426/

Az enyingi férfi három társával prostitúcióra kényszerített egy lányt, akitől bevételének jelentős részét elvette.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztálya bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett és kitartottság bűntett meglapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 37 éves S. I. enyingi lakos ellen. A férfi a nyomozás adatai szerint 2019 márciusától nyár végéig prostitúcióra bírt rá egy dunaújvárosi lányt, akitől a bevételét részben vagy egészben elvette, életvitelét abból fedezte. -Tájékoztat a police.hu.

https://www.duol.hu/galeria/horvath-tamas-koncert-a-dozsa-iskolaban/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában