bemutatókkal várták a diákokat

2019.10.26. 16:00

Rendőri hivatás testközelből Dunaújvárosban

Pályaorientációs szakmai napon nyerhettek bepillantást a diákok a rendőrök munkájába Dunaújvárosban.

duol.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai pályaorientációs előadást és bemutatót tartottak a pályaválasztás előtt álló fiatalok részére 2019. október 25-én Dunaújvárosban. – Tájékoztat a police.hu.

A szervezők előadásokkal, kötetlen szakmai beszélgetéssel, továbbá bemutatókkal várták a diákokat, akik testközelből is betekintést nyerhettek a rendőri munkába. A nap folyamán a fiatalok megtekinthették a rendőrök csapatszolgálati felszereléseit és fegyvereit, kipróbálhatták a szolgálati gépjárműveket, emellett csapatszolgálati, közlekedési és fegyverzettechnikai bemutatókon is részt vehettek. A szakmai napon a tanulók a szervezet kutyás szakmai területével is megismerkedhettek közelebbről, ahol a rendőrség négylábú munkatársai felkészülten és fegyelmezetten hajtották végre a látványos fegyelmező, őrző-védő, valamint speciális kábítószer és robbanóanyag-kereső feladatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában