Felújítás után első alkalommal

2019.10.15. 16:00

Ismét összejövetelt tartott a Pentelei Nyugdíjas Klub

Azt már megszokhattuk, hogy minden fontosabb eseményt megünnepelnek a Pentelei Nyugdíjas Klub tagjai. Most azonban két apropója is volt tegnapi találkozójuknak.

Balla Tibor

Fotó: LI

Az egyik, hogy azt ünnepelték meg, hogy ismét birtokba vehették a frissen felújított Pentele Klubházat, a másik, hogy köszöntötték azokat, akik a harmadik negyedévben ünneplik a névnapjukat. Ennek az anyagi feltételét a Penteléért Egyesület biztosította. Némethné Naszvadi Julianna, a klub vezetője elmondta, nagyon hálásak mindenkinek, akik részesei voltak annak, hogy most egy ilyen meg­szépült helyen tarthatják a szokásos hétfői összejövetelüket, beleértve azokat a klubtagokat is, akik tevőlegesen is részt vettek a munkában. A szokásosnál is nagyobb volt az öröm, hiszen már régen nem találkozhattak.

Németh Lászlóné a nyolcvanadik életévét tapossa
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Akadt a klubtagok között olyan is, aki e két alkalomnál is többet ünnepelhet. Németh Lászlóné ebben az évben a nyolcvanadik életévét ünnepelheti, férje már a nyolcvanharmadikat, és ha ez sem lenne elegendő, a hatvanadik házassági évfordulójuk is erre az évre esik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában