MMK

2019.10.17. 17:00

Akrilfestményeket láthat a közönség

Egy hónapig akrilfestmény- kiállítás lesz a Munkásművelődési Központ galériájában.

duol.hu

Fotó: Norbi

A nyitó ünnepség október 21-én, hétfőn 17 órakor lesz. A tárlatot Pálfalvi János nyitja meg, Németh Irma énekkel teszi ünnepélyessé a festménykiállítás megnyitóját. A kiállító kreatív élményfestők alkotásai között dr. Soós Zita urológus osztályvezető főorvos valamint Tibold Mihályné Katalin számviteli előadó festményei is ott lesznek. A most kiállított alkotásaik a Mulik Tünde élményfestők Piktor tanoda keretén belül készültek a Munkásművelődési Központban. Az öt kiállító az akrilfestészetről áttért az olajfestészet világába.

Jelenleg az ALKOT-OK csoport tagjai Nógrádi Katalin festőművész irányításával hetente egyszer három órában együtt alkotnak. Kiállításuk apropója az akrilfestészetük korszakának lezárása. A kiállítás október 21-től több mint egy hónapon át, november 25-ig hétköznapokon 8–21 óráig tekinthető meg a Munkásművelődési Központ galériájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában