Intercisa Legion

2019.07.11. 10:00

Zászlóval köszönték meg, hogy itt maradtak

A szigorúan zárt körű csoport, az Intercisa Legion különítménye az első dunaújvárosi Rockmaraton fesztiválon alakult a metálzenét kedvelő dunaújvárosiakból.

Balla Tibor

Először a név volt meg, majd logó, azután pólóterv, és miegymás készült. Azóta a légió tagjai több koncerten is részt vettek az országban, és büszkén hordják saját logójukkal ellátott harci öltözéküket. Naná, hogy minden évben komoly létszámmal részt vesznek a Rockmaraton Fesztiválon! Mondjuk, ha hozzátesszük azt is, hogy többen zenészek is, már érthetőbb is.

Az Intercisa Légió minden évben készít kedvenc fellépőjének egy zászlót, amelyet próbálnak feljuttatni a színpadra is. Külön öröm, ha ez dedikálva kerül vissza hozzájuk. Így volt ez a Cannibal Corpse, vagy az Obituary esetében is. Azóta is féltve őrzik a relikviákat.

Az Intercisa Legion – egy baráti társaság – zászlóval fejezte ki háláját a szervezőknek Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A Rockmaratonra készített zászlók közül idén először a fesztiválnak szól, és a szervezők felé sikeresen célba is ért. Varga Zoltán főszervező vette át a csoport képviselőitől kedden délelőtt. Az Intercisa Légió számára nagyon fontos ez a fesztivál, és úgy gondolták, hogy megajándékozzák őket. ezzel a zászlóval abból az alkalomból, hogy immár ötödik éve Dunaújvárosban tartják a Rockmaratont, a rockertársadalom legnagyobb örömére.

Képünkön az Intercisa Legion képviselői Varga Zoltánnal (középen): Ruff László, Buzási János, Pálfi László, Somogyi Anita Krisztina, Bozó Gyula, Nagy Zoltán, Suplicz Gábor Bernát, Fenyvesi László, Németh Ernő, Sándor Merő és Bazsó László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában