Imád pózolni a kamera előtt

2024.02.17. 16:00

Tenke Dorina: Önbizalmat ad a Tündérszépek!

Egy kihagyhatatlan lehetőségnek, ha úgy tetszik bulinak kell felfogni a szépségversenyt. Ha valaki így megy el a Tündérszépekre, hogy az nem élet-halál kérdése, akkor élmény lesz a részvétel – jelentette ki az egykori versenyző. A pörgős életet élő, vendéglátós hölgy imádja munkáját és ahogy elmesélte, sokat köszönhet a megmérettetésnek.

Duol.hu

Tenke Dorina nem ijed meg az árnyékától, szereti a bevállalósabb, vagányabb fotózásokat.

Fotó: Kovács Rómeó

Tenke Dorina azon szerencsések közé tartozik, akinek a szíve három megyéhez is húz, olvasható a feol.hu-n. Balatonfüreden lakik, de élt már édesapja révén Simontornyán, anyukája miatt viszont gyakran látott vendég Székesfehérváron is. Mint megtudtuk, már kétszer is részt vett a Tündérszépek nagy sikerű versenyén, egyszer Tolnát, máskor Fejért képviselve. A megmérettetésről pedig csak szuperlatívuszokban tudott mesélni, amiből – véleménye szerint – mindenki csak nyerhet.

Tenke Dorina: Kétszer már indultam a Tündérszépeken, ha tehetném minden évben indulnék!
Fotó:  Kovács Rómeó

– A tapasztalataim nagyon jók! Kétszer már indultam a Tündérszépeken, ha tehetném minden évben indulnék, mert imádom ha lencsevégre kapnak. Nekem anno nem az volt a lényeg, hogy be kerülök-e a döntőbe, vagy sem, inkább az, hogy mekkora önbizalmat tud adni egy ilyen verseny. Bátran kijelenhetem, hogy nagyon sokat! Én a mai napig járok fotózásokra, ezt soha nem fogom elengedni az életemből! Vagány csajnak mondanám magam, így az extrém dolgok vonzanak, talán éppen emiatt a fehérneműs fotózások a kedvenceim, amikor megzabolázhatom a kamerát. Szeretem a fotózásokat, a kamerát, és azt látom, hogy a kamera is szeret engem, ám a férfiak tartanak tőlem, valahogy többségében olyanokba futok bele, akik szívesebben tartják velem a három lépés távolságot, pedig a kemény külső érzékeny belsőt takar. Még várom az igazit! –  jelentette ki Dorina, majd a nőtársainak is üzent:

„A fehérneműs fotózások a kedvenceim."
Fotó: Kovács Rómeó

– A verseny által olyan dolgokat ismerhetsz meg magadról, amire talán nem is gondoltál volna. Akinek nem volt még ebben része mindenképp próbálja ki, értő, szakmai kezek segítik majd! Itt nem csak a mű, vékony lányok indulnak, hiszen mindenki a maga nemében egyedi és szép, a kisugárzás számít. Joga van mindenkinek ezt a szuper önbizalom növelő visszajelzést érezni, amit a szépségverseny megad. Sok sikert kívánok hozzá mindenkinek! – zárta gondoltait.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Fejér vármegye szépségei Veszprém, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!