Évforduló

2023.11.25. 16:00

Ma 15 éve hunyt el Flipper Öcsi

Jeszenszky Béla Tibor Dunaújvárosban született és a Dollly Roll zenekarban vált ismerté Flipper Öcsi néven. A rendkívül jó hangú énekes 1983-ban a legendás Hungária együttes tagja lett, majd a zenekar feloszlása után Dollyval folytatta tovább a Dolly Rollban. Számos sikeres száma volt, 2008 október 25-én hunyt el a székesfehérvári kórházban.

Duol.hu

Forrás: YT

Flipper Öcsi, ahogy mindenki ismerte legendás énekes volt. A Hungária együttes utolsó éveiben került a zenekarba, mikor Szikora Róbert kiszált a bandából. A zenekar megszünését követően a Dolly Rollhoz csatlakozott, közben a Step együttessel is készített számokat, majd szólókarrierbe kezdett. Több sláger volt, melyet az egész ország énekelt, pl. az Arrivederci Amore, a Gina, vagy a Tedd a szívedre a kezed. 

Elvált feleségétől, majd az alkoholba menekült. 2008 októberében alkoholizmusa miatt kialakult súlyos szervi problémái miatt a székesfehérvári Szent György Kórházba vitték, ahol 2008. november 25-én éjjel elhunyt. Kajászón temették el nagyanyja mellé - írja a wikipédia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!