Krimi

2023.06.21. 07:05

Ez a gyönyörű család halt meg Rábakecölnél, a kislányuk túl van az életveszélyen

A lengyel hírportálok is vezető hírben számolnak be a hétfőn az M86-oson történt családi tragédiáról. Több gyűjtés is elkezdődött az árván maradt kislányért.

Forrás: vaol.hu

Családi tragédia történt hétfőn reggel. Az M86-os autóúton egy lengyel rendszámú kamionnak ütközött egy ugyancsak lengyel rendszámú autó. A személyautóban négyen utaztak, két felnőtt – egy férfi és egy nő –, illetve egy ötéves gyerek a helyszínen életét vesztette, egy kétéves gyermek pedig életveszélyesen megsérült. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, majd a kétéves gyereket az egyik helikopter kórházba szállította – írja a vaol.hu.

Kedden a ddwloclawek.pl helyi weboldal arról számolt be, hogy a baleset áldozatai egy włocławeki család. 

A gyermek már túl van az életveszélyen és várhatóan ezen a héten hazatérhet. 

A Kuyavi-Pomerániai Vajdaság lakói Horvátországba mentek nyaralni. A 31 éves férfi a Saniko Városi Gazdasági Vállalat sofőrje volt. A Super Express  című lap munkatársa felvette a kapcsolatot a céggel. Azt közölték vele, nem adnak tájékoztatást az ügyben és nem kommentálják. Az azonban bizonyos, a járművek tükreire fekete szalagot kötöttek.  

– Azt az információt kaptuk, hogy a balesetben elhunytak városunk lakosai. Az eljárásnak megfelelően értesítettük erről az elhunyt családját – mondta ugyancsak a Super Expressnek Tomasz Tomaszewski főtörzsőrmester, a KMP włocławeki sajtóirodájának munkatársa. – Részvétünket fejezzük ki a gyászoló hozzátartozóknak – tette hozzá.

Azt már tudni lehet, hogy a balesetet túlélő 1,5 éves Asiarról az egyik szülő nővére és férje gondoskodik majd.

A zrzutka.pl portálon már elérhetővé tették a lánynak szóló adománygyűjtést.

– Adománygyűjtést indítok neki és szeretteinek, hogy legalább egy kicsit segítsek nekik ebben a nehéz időszakban... Nem tehetünk mást. Szavakkal nem lehet kifejezni, amit el szeretnék mondani. Nincsenek vigasztaló szavak... A baba elvesztette szeretett szüleit és testvérét. Megérdemli ezt a támogatást – olvasható a felhívásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában