Bulvár-celeb

2024.01.22. 17:00

Már nem csak vetkőzik Molnár Anikó: 70 milliót keresett vele (videó)

Nemrég szintet lépett, és bevállalta a kamerák előtti szexet.

MW

Forrás: Instagram

Molnár Anikó sikerre vitte az OnlyFans-oldalát. A Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorban elárulta: súlyos tízmilliókat keresett az elmúlt 11 hónap alatt.

A szőke szépség tavaly februárban indította el az oldalát, ami azóta is töretlenül sikeres. A műsorban a tőle megszokott nyíltsággal beszélt a felnőtt tartalom gyártásának részleteiről és a pénzről is. Bár az összeget pontosan nem mondta ki, hogy mennyit keresett vele eddig, de gyors számolással nem nehéz kideríteni – írja cikkében a Ripost.

Forrás: TV2

Jól meg lehet belőle élni, ha az ember dolgozik. Olyan, mint egy Instagram-oldal, de ahhoz, hogy az én tartalmaimat lássák az érdeklődők, ahhoz nekik elő kell fizetni

 – mondta Anikó.

„Tizenöt dollár a havi előfizetésem. Ez is jelenti a bevételt, plusz az oldalon belül vannak olyan tartalmak, amikért plusz fizetni kell. Olyat soha nem fogok bevállalni, amit a hétköznapi életemben nem csinálok. Engem sosem fognak összerakni egy nővel, mert eddig sem csináltam. A pénzért mindent nem!” – jelentette ki.

Az idő múlásával Anikó egyre magabiztosabb lett, hiszen Magyarországon egyedülálló siker, amit ő elért. Sőt, egyre több az érdeklődő a külföldi országokból is. Jelenleg is a top egy százalékba tartozik világszinten. Komolyan is veszi vállalkozását, mert naponta friss tartalmat gyárt az előfizetőinek.

Elárulta, tíz-tizenegy millió forint fölött adózott tíz hónap alatt. Ebből pedig könnyen kiszámolható, hogy súlyos összegről, 70-71 millió forint beszélünk, amit Molnár Anikó keresett szűk egy év alatt. Most is hangsúlyozta: becsületesen adózik, így tudja nyugodtan tovább folytatni felfelé ívelő karrierjét.

Ugyanis nemrég szintet lépett, és bevállalta a kamerák előtti szexet. Erre már korábban többen is figyelmeztették.

„Amikor elkezdtem, közel egy évig gondolkodtam, belevágjak-e.

Mindenki azt mondta, ha ebből jól akarsz megélni, kevés lesz megmutatni magad fürdőruhában vagy csipkés fehérneműben.

Utána a határokat tologatni kell. Belevágtam, és nem várt sikere lett. Tavaly február 20-án nyomtuk le a két informatikus barátommal az entert. Ha a következő egy év is ilyen lesz, akkor határ a csillagos ég” – mondta a sminktetováló, akit arról is faggattak, kivel látható az extra, felnőtt tartalmakban. A férfi kilétéről csak szűkszavúan, sejtelmesen nyilatkozott.

Barát. Valaha párkapcsolatban álltunk. Rengetegen ajánlkoznak, hadd szerepeljenek velem, könyörögnek, akár fizetnének, de nem. Vadidegen emberrel nem tudnám. Semmi más nem történik, mint ami a hálószobában. Annyi, hogyha valaki szeretné látni, nem premier plán, ott személyesen, nem élőben, hanem bepillantást engedek. Nemrég kaptam egy tízmillió forintos ajánlatot Amerikából, két fiú szeretett volna velem tartalmat gyártani, de nemet mondtam

– osztotta meg a részleteket Anikó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában