Bulvár-celeb

2023.09.13. 16:30

Végre kiderült az igazság Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatáról

Azt pletykálják, hogy együtt vannak, de külön élnek.

MW

Fotó: Szabolcs László

Tolvai Reni és Kállay-Saunder András se veled, se nélküled párkapcsolata kisebb-nagyobb szünetekkel közel 13 éve tartja izgalomban a rajongókat.  Tavalyelőtt hivatalosan szakítottak, és külön utakon folytatták az életüket, de ez év elején ismét közel kerültek egymáshoz.

Nyáron azonban a két híresség külön nyaralt: Reni Bulgáriában, András Görögországban. Ezek után biztosnak tűnt, hogy  nincsenek együtt, amit megerősített, amikor Reni Miley Cyrus szakítós számára hivatkozott egyik videójában.

Most pedig itt az újabb  fordulat, ugyanis a legfrissebb pletykák szerint a két előadó újfent egy párt alkot, de külön élnek.

Reni és Andris titkos kapcsolatát már többször is lebuktatták a barátok a közösségi-médiában, amikor óvatlan videókat vagy fotókat osztottak meg róluk, ahogy együtt vannak bizonyos eseményeken. Most egy neve elhallgatását kérő barát mesélt a párról - derül ki a Ripost cikkéből. 

Igen együtt vannak, de nem akarják a kapcsolatukat kitenni a médiának. Úgy tudom, jól megvannak, de nem élnek együtt. Andris cuccai az egykori közös lakásukban vannak, míg Reni egy teljesen új lakásba rendezkedett be. Szoktak együtt aludni, de közel se mondhatni azt, hogy együtt élnek

 – árulta el a közeli barát.

Forrás: Metropol

Szóbeszédben sosincs hiány, ha Reni és Andris párkapcsolatáról van szó, de a rajongók határozottan örülnének egy romantikus-filmbe illő happy endnek.

"Szerintem jól teszik, hogy nem teszik közszemlére a kapcsolatukat, mert ez a közeg nagyon mérgező tud lenni. Én nagyon örülök, hogy együtt vannak, és remélem végre a gyűrűt is megkapja Reni"

 – írta még korábban valaki a Redditen, válaszolva a párra zúdított negatív véleményekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában