Bulvár-celeb

2023.09.12. 14:38

Sejteni lehetett: drámai pillanatok, kiabálás LL. Junior válóperén

Körtvélyessy Kinga és ügyvédje feldúltan rohant ki a teremből.

MW

Forrás: Instagram

Kedden délelőtt ismét az érdi bíróságon kellett megjelennie Körtvélyessy Kingának és L.L. Juniornak. A sztárpár egy éve jelentette be, hogy véget ért a házasságuk, azonban hivatalosan még mindig nem sikerült pontot tenni rá. Ez annak is köszönhető, hogy nem csak az anyagiakról, de közös gyermekük, Lili sorsáról is meg kell egyezniük - írja a Bors.

Forrás: Bors

Mindenki a tanúk beszámolóira volt kíváncsi, ugyanis a tervek szerint meghallgatták volna Kinga édesapját, Körtvélyessy Zsolt színészt, Junior édesanyját, valamint első két gyermekének édesanyját, Hopp Csillát – azonban egyik tanú sem jelent meg a tárgyaláson.

Végül tanúk nélkül, nagyjából délelőtt 10 órakor megkezdődött L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere. Kinga megilletődöttnek, Junior magabiztosnak tűnt. A zenész a tárgyalás előtti pillanatokban a Borsnak még elárulta: megegyezést szeretne elérni.

Fotó: Markovics Gábor

Nem sokkal 11 előtt váratlanul félbeszakadt a tárgyalás, ugyanis Körtvélyessy Kinga és ügyvédje kiviharzottak a teremből. A fiatal édesanya nagyon zaklatott volt, nyilatkozni nem szeretett volna.

A tárgyalás egy pontján egyébként megint hangos kiabálás hallatszott a teremből. A pereskedő felek miatt zengett a bíróság folyosója. Az egyik biztonsági őr oda is ment, bekopogott, benyitott és megkérdezte a bírót, hogy minden rendben van-e.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában