Bulvár-celeb

2023.08.23. 11:05

Megdöbbentő családi titok derült ki G.w.M-ről

A magyar zenetörténelem egyik legnagyobb ikonja gyakori vendég volt a rapper családjánál, ami nem véletlen, hiszen rokoni szálak fűzhetik össze őket.

Forrás: Bors

G.w.M a hazai zeneipar és a média megkerülhetetlen szereplője lett az elmúlt néhány évben. A fél ország tud mindenről, ami körülötte történik. Tudjuk, hogy ki a volt párja, hogy ki a mostani felesége, hogy mikor, merre és mit csinál. Ám így is tudott olyanról beszámolni a hot! magazinnak az első nagyzenekaros koncertje előtt, amiről eddig fogalma sem volt még a legnagyobb rajongóinak sem.

A famíliájában nem ő az első zenész, visszagondolva pedig egy izgalmas ágat is lehet találni a családfáján, amire nagyon is büszke a rapper. A Király, azaz Zámbó Jimmy igazán közelről ismerte a kis Márkot, hiszen minden bizonnyal egészen szoros szálak fűzték össze a két családot.

"Kiskoromban a dédimamámhoz sűrűn járt fel, és játszott is velem, de nagyon kicsi voltam, így csak halvány emlékeim vannak róla. Így aztán lehet, hogy van rokoni kapcsolat is köztünk" – mondta a Hot! magazinnak.

– Édesanyám részéről az összes felmenőm zenész volt. Anyai részről a nagy­ma­má­mék Zámbók, kiskoromban a dé­di­ma­mám­hoz sűrűn járt fel Jimmy, és játszott is velem, de nagyon kicsi voltam, így csak halvány emlékeim vannak róla. Így aztán lehet, hogy van rokoni kapcsolat is köztünk. Nekem ez az út adott volt: vagy csibész leszek vagy zenész. Így ötvöztem ezt a kettőt, és most itt ülök, de szerencsére inkább zenész lettem – emlékezett nevetve a rapper.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában