Bulvár-celeb

2023.08.18. 11:55

Nemsokára elkezdődik L.L. Junior válóperének legkínosabb fejezete

A családjuk fog tanúskodni a gyermekelhelyezési perben.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Szeptemberben folytatódik Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válópere az Érdi Járásbíróságon. A tárgyalás egészen különlegesnek ígérkezik: a gyermekelhelyezés témájában fog döntést hozni a bíró, előtte azonban számos tanút szeretne meghallgatni. 

Ugyanis mindkét szülő azt állítja, hogy akkor jár jól a gyermek, ha nála van többet.

A tanúk meghallgatása során meg kell szólalnia Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művésznek, az ország megbecsült művészének, aki jelenleg még súlyos betegség miatt kórházban fekszik. Nyilvánvalóan kellemetlen lesz számára ez a „szereplés”, hiszen itt a legbensőbb magánéletükről kell a hallgatóság előtt beszélnie – írja cikkében a Ripost.

Rajta kívül tanúskodik még Hopp Csilla, L.L. Junior két fiának édesanyja, akinek a nevét a kisebbik gyermek, Lesi Dávidka tragikus balesete kapcsán ismerte meg az ország. Csilla – valószínűleg elkeseredettségében – a Juniortól való elválása idején nagyon csúnyákat állított gyermekei apjáról, most pedig épp az ellenkezőjét kell bizonygatnia: Junior kiváló édesapa.

Körtvélyessy Kinga a bíróságon 
Fotó: Máté Krisztián

A zenész a minap a TV2-nek beszélt a folyamatban lévő válóperéről. Ebben elmondta, hogy rettenetesen elfáradt, ezért úgy döntött, hogy minél előbb szeretne megállapodni a gyermekelhelyezés kérdésében Körtvélyessy Kingával. A közelgő tanúmeghallgatástól pedig egyenesen retteg.

Mi az egyességre törekszünk Kingával. Szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk... Hát attól mentsen mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva

– mondta el a Tények kamerái előtt, és hozzátette:

Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem. Lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót, leginkább a gyereknek semmiképp. És ezt érzi a kislány. Ezért is szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, ha a másik fél is hajlandó lesz rá. Idős szüleink vannak, Kinga apukája is most kórházban van... Meg szeretnénk kímélni őket is. Ez jelenleg az idegek játéka, ami folyik egy éve közöttünk a Kingával, és nagyon véges a türelmem és az övé is. A gyerek miatt is ez lenne a legjobb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában