Bulvár-celeb

2023.07.04. 08:05

Minden kiderült: ezért vált el Hujber Ferenc és felesége Cinthya

A ma már táncművészként ismert Cynthia, az UFO együttes egykori alapítója a Palikék Világa/Hová tűnt? műsorban vallott Hujber Ferenccel való megismerkedéséről és válásának okairól.

MW

Forrás: Youtube/Palikék Világa

"Az egész történetünk nem úgy indult, hogy ebből házasság, komoly kapcsolat lesz, és gyerekek. Ismerkedés volt, jól éreztük magunkat, nem gondolta volna senki, hogy ez lesz belőle" - mondta el őszintén Cynthia.

Furcsa volt az akkori állapot. Nem igazán voltam önmagam. Feri színészként nagyon komolyan manipulatív ember. Azt mondja, amit te hallani szeretnél. Bele lehet kerülni a bűvkörébe elég rendesen. Nagyon sok olyan dolog volt, amire nem voltam büszke, sőt a mai nap fel sem vállalnám.

Cynthia azt is elárulta, mi lehetett annak az oka, hogy bár a kapcsolatuk már régen nem működött jól, mégis sok idő elteltével hozta meg a döntését.

Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia 2009-ben 
Fotó: Tumbász Hédi / Forrás: Nemzeti Sport

"Vele egy hullámvasút volt az élet, és elképesztően elfáradtam. És ugye ott volt a két gyermek, akkor azt mondtam: nekem ez nagyon sok" – emlékezett vissza.

A színész és Cynthia tizenöt évet töltött el együtt, végül tönkrement a házasságuk. A táncos szerint feszültségmentesen váltak el, és normalizálódott a kapcsolatuk - hogy mit mondott még a táncművész a volt férjéről, és mit mesélt két közös gyermekükről, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában