Bulvár-celeb

2023.07.29. 20:05

Azta! Marjai Judit nagyon merész fotót mutatott

Marjai Judit a nyolcvanas évek egyik legismertebb fotómodellje volt itthon. Most egy kanapén fotózták, nagyon izgalmas pózban.

Forrás: TV2

Számos címlapon, kártyanaptáron láthattuk, az egyik legtöbbet fotózott modell volt. Marjai Judit első magyar lányként szerepelt az olasz Playboyban, 1989-ban.

"Hittem abban, hogy roppant karakteres színésznő leszek, mivel duci és kövér kislány voltam. Sokat csúfoltak is ezért. Aztán 14 évesen hirtelen megszépültem, s attól fogva kézenfekvő volt, hogy modell leszek, mert pénzt kellett keresni. Az óta ott ragadtam ebben a világban, és nem tudok ebből a kulimászból – amit fotózásnak és modellkedésnek hívnak – kimászni. Ez lett az életem" - írja az Origo.

"Csoda helyekre jutottam el. 1988- ban megnyertem Olaszországban a 'Film ifjú csillaga' versenyt, a zsűriben – többek között – ott ült a nagy bálvány, Gina Lollobrigida is. Londonban Phil Collins fotósa voltam, Las Vegasban pedig egy golfklub közepén laktam, és kártyaversenyekre jártam. És minden egyes csodáról könnyedén le tudtam mondani, ha azt éreztem, mennem kell, mert vár egy új út" - nyilatkozta korábban.

Forrás: Instagram


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában