Bulvár-celeb

2023.06.25. 07:12

Nagyon durva megoldáshoz nyúlt Singh Viki, csak végre megszabaduljon őrjítő fájdalmától

Úgy tűnik, nem volt rossz döntés.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Az énekesnőt 30 éven át kínozta a migrén, drasztikus módszerhez folyamodott, mert már csak ebben látta a megoldást.

Singh Viki a létező összes módszert kipróbálta már abban bízva, hogy talán megszabadulhat a fejfájástól. Az ő esetében ugyanis nagyon korán jelentkezett a probléma, még 10 éves sem volt, amikor megtapasztalta a migrén egyik formáját.

Tavaly nyáron már annyira besokallt, hogy a követőitől kért segítséget, abban bízva, hogy valamelyik módszer nála is beválik. 

Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost

Gyerekkoromban voltunk kivizsgáláson, az orvos azt mondta, hogy: ne aggódjon anyuka, majd kinövi. Ez sajnos nem történt meg, hanem még annál is rosszabb lett. Az évek alatt fejlődött a gyógyszeripar, ezért megoldás tudott lenni, hogy felváltva kapkodtam a különböző készítményeket, csak egy bizonyos ponton túl már ezek sem használtak. Amikor hat darab fájdalomcsillapítót szedek be, akkor elgondolkodok rajta, hogy ez biztos, jó lesz-e így

 – árulta el akkor Viki, aki kipróbálta a migrén piercinget is. A különleges fülékszer ideig-óráig segített neki, ezért most egy másik, úgynevezett megerősítő piercing mellett döntött.

"Az első piercing egy évvel ezelőtt került a bal fülembe, mert a jobb fülemben szokott lenni a füles monitor, amikor énekelek. Mivel a fejfájásom mindig a jobb oldalról indul, ezért úgy döntöttem, hogy oda is szúratok egy piercinget" – árulta el Viki. 

Az énekesnő azt is elmondta, milyen tapasztalatai vannak eddig. Az eredmény még számára is megdöbbentő volt.

A szúrás egyáltalán nem fáj, annyira gyorsan csinálja Tünde, hogy egy perc alatt bent van az ékszer. Ráadásul úgy mentem oda, hogy már egy hete minden nap fájt a fejem a keresztfrontok miatt, viszont mire hazaértem, teljesen elmúlt a fejfájásom

– mondta boldogan.

A követői egyből reagáltak az örömére, hogy ők mit mondtak a saját tapasztalataikról, kiderül a Ripost cikkéből. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában