Bulvár-celeb

2023.05.18. 08:30

Megszólalt Opitz Barbi, elárulta, mi történt vele valójában a tavalyi eltűnésekor

A barátai most is féltik Serleg Alberttől.

MW

Forrás: Instagram

A történet tavaly decemberben kezdődött, amikor kétségbeesetten kezdte keresni a családja Opitz Barbit. Úgy gondolták, hogy akkori barátja, Serleg Albert tartja fogva. Az ügyben nyomozás indult, a fiút ki is hallgatták garázdaság gyanújával.

Azóta sem tudni, hogy született-e hivatalos döntés az ügyben, Opitz Barbi viszont megbocsátott a fiúnak, akivel újra egy párt alkotnak. Az énekesnő most elárulta, hogy mi történt az állítólagos elrablásának idején.

Hiába intették óva szerettei az énekesnőt a kapcsolat folytatásától, nem hallgatott sem a barátaira, sem a családjára, akik a rendőrségi ügy előtt sem szívelték igazán Serleg Albertet. Opitz barátai is elmondták, hogy az énekesnő teljesen kifordult magából a 19 éves fiú miatt, nagyon féltik tőle.

Forrás: Instagram

A tavalyi esetről eddig Barbi is mélyen hallgatott, most azonban úgy döntött, hogy korlátozottan elérhető Instagram-bejegyzésben tisztázza a történteket:

Hónapok óta azt írják, hogy a barátom elrabolt... Nem rabolt el. Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül

– kezdte a magyarázkodást Opitz Barbi, majd így folytatta:

„Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. (Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) 

Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. 

És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk” – szögezte le Opitz Barbi, aki ezzel a történettel a saját családjával is szembefordult. Ők Serleg Albertet nem fogadják el, a fiú pedig az énekesnő családját hibáztatta az eset után – derül ki az Origo cikkéből. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában