nagyon aljas

2021.02.02. 07:03

Meztelen kép terjed Opitz Barbiról az interneten

Csaló áldozatává vált a fiatal énekesnő, Opitz Barbi, aki meztelen fotót oszt meg a fiatal szépségről a közösségi oldala bekövetéséért cserébe.

Forrás: Bors

Opitz Barbi nagyon népszerű és tehetséges énekesnő, akit csodálatos hangja mellett szexi külsejéért is rajonganak a követői – írta a life.hu.

Az egyik követője viszont túlment minden határon, mikor visszaélt Barbi fotójával. A csaló az énekesnő meztelen fotóját hirdeti az interneten, amit azután küld el a szerencsésnek, miután beköveti a profilját a közösségi oldalon.

Ezt Barbi sem bírta végignézni szó nélkül.

Fotó: Instagram / Opitz Barbara

„Hogy lehet valaki ennyire aljas, hogy egy (1,6 Milliós nézettségű) bikinis(!) TikTok videómból kifotózott egy pillanatot, photoshopolta, egy szerkesztett képet küldözget az embereknek, ezzel próbál szerezni magának követőket?!”

- fakadt ki Instagram oldalán a fiatal lány.

Az énekesnő továbbá arra is megkérte a követőit, hogy jelentsék a csaló profilját és ne dőljenek be a hazugságának, ugyanis jól látható, hogy a képen Barbi valójában nem meztelen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában